17 Mart 2012 Cumartesi

Backlink İndexletmek neden önemlidir?

Backlink İndexletmek neden önemlidir?

Bookmark and Share



backlink index 1 300x175 Backlink İndexletmeProfil,blog backlink çalışması yaptırdıysanız,sitenize imleme vs yaptırdıysanız biliyorsunuzdur ki google bu linkleri görmeden/indexlemeden/yeniden indexlemeden o linkler bir işinize yaramıyor.Pinglemek ve linkleri Rss haline getirip rss dizinlerine atmak artık biraz eskidi.Özellikle ping,google defalarca pinglenen o forumların profillerine,bloglara tekrar tekrar girmez,sizi görmez oldu.
Geniş seçeneklerle sadece indexlenmiş blog sayfalarından link çalışması yapan onehourbacklinks.com yapımcılarından yeni bir proje bu.Bu siteye de bakabilirsiniz,bizzat ödeme yapıp kalitesini test etmedim ama 1000 blog linke 18$ dedi.Biraz tuzlu gibi.

backlink index 2 300x261 Backlink İndexletmeKonumuza dönelim.Linklicious diyorduk.İşte bu site,url lerinizi,çok farklı domainler kullanarak kısaltıyor,belli parçalara bölüyor ve google’ın indexlemek isteyeceği türden spintax açıklama ve başlıklarla donatıyor.Denemelerim sonucunda tüm rss feedleri 24 saatten kısa sürede indexlendi.Hem de hiç efor sarf etmeden.Anlatması zor oldu biraz ama,aşağıda resimler konuşuyor zaten.

Kullanımı ise şöyle.
linklicious.me adresinden
Siteye girip üye oluyoruz.Üyeliğimizi onaylayıp üye girişi yaptıktan sonra navbar gibi olan yerde Add Links + görüyoruz.Buna basıyoruz ve ücretsiz üyelik haklarımızı kullanarak günde 2,500 linke kadar ekliyoruz.Günde 25-30 linklik rssler oluşturmak en sağlıklısıdır.Ama rtırabilirsiniz ekleme sayfasında Advanced Options a basmak suretiyle.
Sitede Free,Basic ve PRO üyelik tipleri var.
Basic ayda 14.50$ iken pro 54.50$ imiş.En önemli farkı basic ve pro üyelerin linklerinin indexlenene kadar pinglenmesi (sandbox riski düşünülmüş merak etmeyin) ayrıca yukarıda tanıttığım onehourbacklinks.com dan aylık üyelik ücreti kadar kredi kazanılıyormuş.

Kaynak: r10.net/google-optimizasyon/1017169-backlinkleriniz-indexlenmiyor-mu-linkliciousla-indexlenmeyen-backlinkiniz-kalmasin.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

backlink911